turismeLa ciutat de Barcelona s’ha consolidat en els darrers anys com un dels principals destins turístics urbans d’Europa, amb més de 7 milions de truistes l’any passat i quasi 16 milions de pernoctacions anuals als hotels de la ciutat.
Són xifres que situen Barcelona com la setena ciutat uropea per darrer de ciutats com ara Londres, Paris, Berlin, Roma o Madrid.
La Universitat Autònoma de Barcelona ha presentat un informe sobre el turisme a Catalunya i a la ciutat de Barcelona.

Volem parlar d’aquest estudi i del turisme a la ciutat a la nostra Plaça Pública. Ho fem amb Francesc Romagosa, Professor de l’Escola Universitari de Truisme i Direcció Hotelera, i professor del Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *