1358613732122suidnDes de fa mig any existeix a Barcelona una associació pràcticament única al país. És una agrupació de familiars que han perdut un familiar per suicidi, un tema encara complicat per parlar-ne obertament. El nom és ben clar “Després del Suïcidi- Associació de Supevivents” i es tracta d’això, d’un grup de families que han patit un suïcidi i que han decidit unir-se. Les estadístiques marquen que cada any unes 3.500 persones es treuen la vida al nostre país, tot i que els experts apunten que aquesta xifra pot ser més alta. Sí que està clar que és la primera causa de mort externa entre els habitants d’entre 30 i 44 anys, per sobre, fins i tot, dels accidents de trànsit. En parlem amb la seva presidenta, la Cecilia Borràs, i amb el Dr. Víctor Pérez, Director de la Unitat de Psiquiatria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *