plataforma03Avui a la Plaça Pública escoltarem les families amb nens matriculats a escoles bressol municipals qude discrepen amb el model actual d’ensenyament de 0 a 3 a la ciutat de Barcelona. A mitjans d’abril van lliurar a l’Ajuntament gairebé 26.000 signatures per impulsar una Iniciativa Legislativa Popular en defensa d’aquest tram d’ensenyament. Unes signatures que no van ser acceptades, sembla, per qüestions de forma. A partir d’aquí es planteja el debat sobre quin és el millor model per l’ensenyament d’escola bressol i què passa amb les peticions que fan aquest grup de families. Fins al punt que algunes d’aquestes families han decidit no seguir pagant la quota mensual a l’Ajuntament i, a banda, s’ha decidit portar el tema a la Sindicatura de Barcelona.

Aquestes families estan agrupades en una mateixa entitat, la Plataforma 03. En parlem amb dos dels seus representants, Helena Cornelio i Joan Medina

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *