il.luminacioEl govern municipal va presentar a finals del passat mes de maig el Pla d’il·luminació 2013-2015 . Amb un pressupost de 15 milions d’euros, el pla millorarà la il·luminació en un centenar de trams, amb 2.500 nous punts de llum. L’Ajuntament vol donar prioritat la renovació de l’enllumenat d’aquells carrers que tinguin les instal·lacions en mal estat, una antiguitat superior als 20 anys o que es trobin en situacions d’avaries reiterades.
A la nostra plaça pública d’aquest dilluns volem parlar de la llum a Barcelona, de la seva il·luminació. Ho fem amb Cristina Castells, directora de l’Agència d’Energia de Barcelona, i visitem l’escola Elisava per parlar amb l’enginyer expert en la matèria Jordi Ballesta

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *