CampsElisisBarcelona-550x338Molts ja deveu saber que a d’aquí poc per entrar al Park Güell s’haurà de pagar entrada. Per aquest mateix motiu s’ha encetat tot un debat molt interessant entre la necessitat de conservar el patrimoni modernista de la ciutat i preservar-lo de la excessiva afluència de visitants i la necessitat dels ciutadans de Barcelona de gaudir d’una de les poques zones verdes que té la ciutat per poder-hi passejar.
Això si, hem de tenir en compte que aquesta no és ni de bon tros la primera àrea verda d’entrada de pagament a la ciutat. Sabeu quina va ser la primera? Ens il.lustra en Dani Cortijo.

Share →

One Response to Dani cortijo parlar dels Camps Elisis de Barcelona

  1. Eduard escrigué:

    Si buscaves el Monestir de Sant Jeroni, nomès en queda una cisterna. Es situa a la part superior de l’Arrabassada a l’alçada de la benzinera.

    Amb motiu de la cel·lebració del 500 anys del monestir es va editar un llibret amb la historia del mateix. La tirada va ser molt curta però crec que el pots localitzar a la biblioteca Albert Pérez Baró de Montbau. El que és segur que en ténen les publicacions de separates al fulletó Flama de la parròquia de Sant Jeroni de Montbau. Sé de prmera ma que el mossèn d’aleshores n’enviava exemplars cada mes a la biblioteca.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *