sonarAra que ja tenim en marxa el Primavera Sound, avui a la plaça pública ens plantegem l’èxit de Barcelona com a ciutat seu de festivals múltiples: de música, de teatre, de videoart…Els de música potser són els més notoris, perquè aconstumen a tenir cartells més vistosos amb noms que destaquen.  Només per posar alguns exemples: en els propers tres mesos, incloent-hi aquest mes, s’alternaran o coincidiran gairebé una vintena de festivals: Primavera, Ciutat Flamenco, Sonar, Festival Jardins de Pedralbes, Salsa i latin jazz festival, loop, el Shakespeare, Festival del Mil·leni (que ja s’acaba), Cruïlla, Bona nit, Bachcelona…I a tots aquests els podriem afegir altres que es fan en altres èpoques de l’any, com el Barnansants, el Traidicionàrius o el Summercase. En parlem amb Ricard Robles, Co-director del Sònar, Xavi Mercader, periodista i fotògraf musical i Sònia almeda, gerent de Concert Studio

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *