carmen amaya2013. Any per recordar el cinquantenari de la mort de Carmen Amaya, bailaora barcelonina criada a les barraques del Somorrostro i que va saltar a la fama gràcies al duende que transmetia amb els seus espectacles. Avui comença al Palau de la Virreina de Barcelona una exposició de fotografies de Colita i Julio Ubiña, que retrata les vivències de la “bailaora” gitana l’últim any de la seva vida, el 1963. Una exposició que se suma als múltiples actes que es faran a la ciutat i també a Begur, on va morir, per recordar la figura d’una artista que va ser única. En parlem de tot plegat amb Eva Vila, directora del documental “Bajarí”, Francisco Hidalgo, biògraf de Carmen Amaya i Lluís Cabrera, president del Taller de Músics

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *