Entre les propostes d’avui de la Cati Bestard us destaquem dues de musicals
Refree i Hidrogenesse

l’artista i productor Refree que celebra els seus 10 anys de carrera. En aquests 10 anys, Refree, alies de Raul Fernández ha publicat 5 discs i ha col·laborat amb rellevants creadors del panorama estatal, com són Christina Rosenvinge, La Mala Rodríguez o recentment Kiko Veneno.

L’altra proposta és dels imparables Hidrogenesse. El duet format per Genís Segarra i Carlos Ballesteros va triomfar l’any passat amb el disc “Un dígito binario dudoso”, homenatge a Alan Touring, -precursor de la informàtica moderna que fou processat per homosexual i es va suicidar-. El duet ha estrenat recentment un video per la canço “El artista”.

El concert de Refree tindrà lloc al CAT Tradicionàrius. Travessia de St. Antoni, 6-8 a Gracia. I el d’Hidrogenesse al BART (antic Arteria) a l’Avinguda Paral·lel número 62.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *