El conseller d’Interior ha confirmat que l’incendi de l’Empordà estarà extingit al llarg d’aquesta setmana. I s’ha defensat d’algunes crítiques, sobretot llençades des de les filials sindicals del cos de bombers: “un país pot tenir els serveis socials, d’emergència i seguretat que es pot pagar. No podem tenir el cos de bombers de New York. Dit això, tenim un cos de bombers magnífic”.

El Conseller d’Interior, Felip Puig, ha vaticinat que si Madrid diu no al pacte fiscal, “darrere vindrà un conflicte nacional i institucional de primer calat”. “Desitjo que hi hagi algú a Madrid que tingui la intel·ligència per obrir aquesta finestra o sinó saber que estem plantejant un altre conflicte”, diu el conseller d’Interior; “estic convençut que si ens ens sortíssim amb el pacte fiscal vindria a establir una relació de tall confederal amb l’estat espanyol molt positiva per Catalunya i també per Espanya”, afegeix. Malgrat tot Puig és optimista, creu que el partit s’ha de jugar amb tota la força i està convençut que som davant “un camí de no retorn”.

En declaracions a COMRàdio, Puig reconeix que les negociacions seran molt difícils però no llença la tovallola: “el ministre també va dir que no apujaria l’IVA, ni retallaria el sou els funcionaris… i s’està empassant un tràiler de gripaus”.

Pel que fa a l’incendi de l’Empordà, el conseller d’Interior ha confirmat que està extingit al llarg d’aquesta setmana. Accepta que hi pugui haver crítiques constructives de la gestió de l’incendi: “tot es pot perfeccionar sempre”. En aquets sentit, Felip Puig, diu que entén el neguit de molts alcaldes en alguns moments però no entén en canvi les crítiques d’alguns sindicats de bombers: “un país pot tenir els serveis socials, d’emergència i seguretat que es pot pagar. No podem tenir el cos de bombers de New York. Dit això, tenim un cos de bombers magnífic”, ha sentenciat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments