El diputat pel PSC i exconseller d’educació, Ernest Maragall, ha justificat en declaracions al programa El Dia a la COM, de COMRàdio, el trencament de la disciplina de partit en la votació del pacte fiscal ahir al Parlament dient que “el que tocava era estar amb el pacte fiscal”, tot confiant que el PSC “entendrà” la seva decisió, una decisió que no ha estat “ni còmoda ni fàcil”. Afegeix que  “això no impedia expressar la posició pròpia [del partit] a través d’unes esmenes que es van presentar i que recolzo”.

 Maragall obre el debat sobre la llibertat de vot considerant-la com “una qüestió de fons que és important plantejar” i veu adequat valorar “en quin moment i en quines circumstàncies té sentit o no que un diputat actuï en funció de les seves conviccions i no estrictament seguint unes instruccions majoritàries”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments