La líder del PP català creu que l’actitud d’ERC salvant Mas de comparèixer és “lamentable”. Alícia Sánchez Camacho, ha criticat l’actitud hostil del govern cap al pla d’ajust convalidat ahir al Congrés de Diputats. Camacho assegura que totes les mesures de Rajoy, les ha demanat diverses vegades Artur Mas, com apujar l’IVA o el copagament sanitari. “I ara que Rajoy les pren fil per randa, és un pla monstruós? No ho pots dir això”.

Per tot plegat Alícia Sánchez Camacho creu que la Generalitat actua de manera deslleial: “hi ha una actitud de deslleialtat. I cridar les autonomies a enfrontar-se no és una solució”.

En declaracions a COMRàdio, la presidenta del PP català també ha replicat el portaveu del govern. “Homs es caracteritza per una escalada verbal bastant inadequada, que demostra la passivitat de gestió de govern d’Artur Mas. No és procedent declaracions com aquesta, ni de l’histerisme, ni de pla monstruós”, ha dit. Alícia Sánchez Camacho reconeix que a l’últim Consell de Política Fiscal i Financera “les fomes del senyor Montoro em consten que van ser dures, exigents però correctes”.

Sobre el cas Palau, Sánchez Camacho ha qualificat de “lamentable” la decisió d’ERC de votar en contra de la compareixença del president de la Generalitat per explicar el presumpte finaçament irregular de CDC. “S’imagina ERC salvant el PP si fos qui hagués de presentar una fiança per un cas de possible finançament irregular? Haguéssin estat els primers a demanar explicacions del PP”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments