L’alcalde de Vic, president de l’Associació de Municipis per la Independència i diputat al Parlament, Josep Maria Vila d’Abadal, ha dit que Convergència i Unió ha de fer “més esforços” per aconseguir un pacte de legislatura amb ERC. Vila d’Abadal ha reconegut que està “fins el monyo de votar amb el PP”, ja que és “un mal rotllo terrible”.
Sobre el pacte fiscal, Vila d’Abadal s’ha mostrat convençut que arribarà “la independència abans que el pacte”. Tot i això, he dit “ho hem de provar”. Però “sumant-hi el PSC, no cal. Només els que siguin realment independentistes”.

Preguntat per la situació d’Unió Democràtica, l’alcalde de Vic també ha dit que “Unió jo no sé què és”. Per això, descriu: “estem en un moment de confusió i no anem per on hem d’anar”.

Per últim i referint-se al cas Palau, Vila d’Abadal ha dit que Convergència Democràtica “no tindrà cap altra solució que deixar-se embargar els béns”. Per això, “han de defensar la seva innocència”, ja que és “necessari per a la salut dels partits i de la democràcia” que “tot quedi molt clar” i que el procés “vagi ràpid”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments