Autor del llibre “Posteconomía. Hacia un capitalismo feudal”, es defineix sense embuts con un home anticapitalista perquè: “si aquest sistema no és bo, hi has d’estar en contra. per tant, ets antisistema i punt”. Periodista d’ofici, ens presenta el seu últim llibre, una crítica ferotge a la crisi actual i “a les elits del capitalisme global”.

Antonio Baños reflexiona: “l’economia on es podien fer previsions ha mort. Ja no hi ha manera humana de preveure què passarà”. “No noteu que cada egada som més serfs, i els que manen són més aristòcrates?”, pregunta. “Això és perquè estem tornant a un sistema com el de l’edat mitjana”, ha sentenciat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments