Amb la Mercè Tatjer, autora del llibre ‘Els Banysde Mar a Catalunya’ fem un recorregut en el temps i recordem quins costums ens han acompanyat al llarg dels últims 200 anys a l’hora d’anar a la platja!

1 comentari Tenim més de 500 quilòmetres de costa a Catalunya, bon clima… Sempre ho hem aprofitat?”

 1. ROSA MARIA escrigué:

  M’agradaria molt poder parlar amb l’autora del llibre, donat que si ella hi està d’acord trobo intressant que pogués venir a la seu d’UNAE per portar a terme una conferència sobre el tema del llibre, davant dels nostres socis.

  Gràcies, em poden trobar al telèfon 93 301 26 27.

  el meu nom, Rosa Maria Rodergas (Coordinadora de Relacions Externes)

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

  Etiquetes

  Recent Comments