El president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, ha dit que és un “element de mal gust” que “el mateix any” que l’Estat “ha decidit aportar 80 milions d’euros menys en aquest sistema, no només deixa d’aportar diners, sinó que ara a més provoca aquesta situació”.


Ticó també ha assegurat que Ferrocarrils de la Generalitat està “amb ganes de tibar” el negoci de les mercaderies. El president de la companyia s’ha mostrat disposat a fer-ho “sols o acompanyats”. En aquest sentit, Ticó ha reconegut que estan buscant socis: “companyies privades o grans companyies públiques europees”, ja que creu que “el futur passa per la relació”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments