Aquest llibre de Fernando Ángel Moreno és el llibre que ens recomana aquesta setmana el nostre crític literari, Ricard Ruiz.

1.- LLIBRE DE LA SETMANA

‘Prospectivas’, de Fernando Ángel Moreno ed. (Salto de Página).- Una gran antologia de ciència ficció ara que tot sembla una distopia.

2.- LLIBRE D’ACTUALITAT

‘La mutació sentimental’ i ‘Miracles perversos’, de Carme Torras (Pagès).- Dos llibres d’aquesta experta en robòtica, un sobre ciència ficció emocional i l’altre sobre els misteris en els temps d’internet. Seria la contrapartida catalana a la recomanació anterior.

3.- CLÀSSIC D’ACTUALITAT

‘Introducción al mundo cuántico’, de David Jou (Pasado y Presente).- Gran obra de divulgació, com vam prometre, on el famós bosó de Higgs queda emmarcat en els secrets, molts d’ells pràctics, de la física més actual. El clàssic aquí és el tema, el llibre és novetat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments