El nostre crític de llibres, en Ricard Ruiz, ha triat com a llibre de la setmana el nou premi Ciutat d’Alzira, que combina sensualitat, la intriga de la novel·la negra i la riquesa del vocabulari d’un relat costumista.

1.- LLIBRE DE LA SETMANA: ‘La trampa del desig’, d’Urbà Lozano (Bromera).- El nou premi Ciutat d’Alzira, amb una parella casual sortida de la guerra dels Balcans i la guerra civil a València i Mallorca.

2.- LLIBRE D’ACTUALITAT:’Lobisón’, de Ginés Sánchez (Tusquets).- Primera novel·la potent, Talent FNAC, sobre un jove mig autista que sembla que es transforma en llop malgrat la seva voluntat per atacar animals.

3.- CLÀSSIC D’ACTUALITAT: ‘Dos amants com nosaltres’, de Laura Borràs (Ara Llibres).- Un repàs a les millors històries d’amor, amb molts petons, de la literatura catalana, del Tirant als versos de Pere Rovira.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments