El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha assegurat que l’euro per recepta “s’ha de mantenir perquè és necessari”, tant per “l’efecte dissuasori” per evitar l’acumulació de medicaments, com per “l’efecte econòmic” que pot suposar. En declaracions a El Dia a la COM, Ruiz ha recordat que la taxa “és llei” ja que està inclosa a la llei de pressupostos i també figura al pla d’ajustos presentat al Consell de Política Fiscal i Financera.


Alhora, el titular de Salut admet que “s’està treballant” en el “plantejament” d’una possible modificació a finals d’any, però ha insistit que es tracta d’una “negociació parlamentària” i subratlla que, com a conseller, parla “des del punt de vista de govern”.

Pel que fa a la comissió d’investigació sobre els presumptes casos d’irregularitats al sistema sanitari, el conseller ha assegurat que “posa la mà al foc absolutament” pels gestors “que tenim en aquests moments al capdavant de la sanitat”, i ha manifestant que no hi ha “res a dir” des del punt de vista del seu comportament. Tot i així, Ruiz ha matisat que “una altra cosa” és posar la mà al foc “en l’aspecte de les responsabilitats polítiques”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments