Orsai‘ de Jordi de Manuel és el llibre de la setmana a l’espai de Ricard Ruiz.1.- LLIBRE DE LA SETMANA: ‘Orsai’, de Jordi de Manuel (Meteora).- Contes sobre futbol de l’autor català just l’endemà del passi d’Espanya a la final de l’Eurocopa.

2.- LLIBRE RECOMANAT:’Algun día todo este dolor te será útil’, de Peter Cameron (Libros del Asteroide).- Gran novel·la d’iniciació amb un jove inadaptat a Nova Iork, a mig camí entre ‘El vigilant al camp de sègol’ del Salinger i les pel·lícules de Woody Allen.

3.- CLÀSSIC D’ACTUALITAT: ‘El encantador. Nabokov y la felicidad’, de Lila Azam Zanganeh (Duomo).- Molt bon llibre per saber què val la pena de Nabokov, a càrrec d’una jove i brillant autora iraniana que aquesta setmana ha passat per Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments