L’expresident del Barça i diputat al Parlament de Catalunya, Joan Laporta, ha revelat que el representant de Las Vegas Sands a Europa es va adreçar al Barça el 2008 per fer un projecte que combinava “la indústria de l’entreteniment amb el món de l’esport”, com el que ha fet a Macau amb el Manchester United. Laporta ha assegurat que la Junta directiva va instar l’empresa a posar-se en contacte amb la Generalitat per comprar els terrenys adjacents. L’expresident del Barça es va comprometre que si ho aconseguien, es podien “establir algunes sinèrgies”, a canvi que Las Vegas Sands pagués la Ciutat Esportiva del club “perquè així sortia gratis”.
 

Pel què fa al balanç de temporada que ahir va fer el president del Barça, Sandro Rosell, l’exdirigent blaugrana ha dit que siguin els barcelonistes que diguin “si prefereixen aquesta temporada o la que es va guanyar la lliga, la Copa i la Champions”. A més, ha acusat Rosell de fer un discurs “incongruent, amb falsetats i hipòcrita, com és habitual”. I ha ironitzat dient: “si et posen una demanda de 47 milions d’euros, si això no és voler barallar-se, què és?”.

Sobre l’aparició d’unes fotos compromeses en una festa privada, Laporta ha anunciat que està estudiant “la interposició d’accions legals”. Assegura que el fet que es publiquessin poc després de manifestar les seves intencions de tornar a optar a la presidència del Barça “és molta casualitat”. I ha sentenciat: “i no crec en les casualitats”. Tot i això, ha defensat “actuar de manera natural”, ja que  “van dir que estàvem a la millor piscina del món”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments