· Sobre la taxa de les receptes: “Entenc perfectament que algú digui, en una situació així, a sobre jo no vull pagar un euro més”.

La portaveu del grup parlamentari d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Dolors Camats, ha qüestionat els beneficis d’Eurovegas i ha dit que “està per veure” que un projecte així “reverteixi en el turisme del país”, ja que, al seu parer, consisteix en “una illa, on el que es fa és portar la gent en avió o en vaixell directament dins aquest complex, deixar que es gastin tot el que tenen i més, i després tornar-se’ls a emportar en avió o en vaixell”.

 

 

Camats considera que “fa trist de veure com un govern que es fa dir sobiranista i nacionalista acaba pidolant, gairebé, i no decidint”, i ha proposat celebrar una consulta al Baix Llobregat perquè els ciutadans es pronunciïn sobre el macrocomplex: “Com més proper, més concret i més acotat és un projecte, més sentit té fer una consulta”.

Preguntada sobre els ciutadans que es neguen a pagar l’euro per recepta, Camats s’ha mostrat comprensiva: “Entenc perfectament que algú digui, en una situació així, a sobre jo no vull pagar un euro més”. Segons la dirigent ecosocialista, la taxa sobre les receptes “no s’aguanta per enlloc, des de tots els punts de vista”, i lamenta que la mesura “grava sobretot les persones més malaltes i la gent més gran”. A més, Camats ha titllat de “rocambolesc” i “kafkià” el fet que la Generalitat estableixi la taxa sobre les receptes, ja que no pot decidir sobre el preu dels medicaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments