L’alcalde de Sant Boi de Llobregat, Jaume Bosch (PSC) ha assegurat que s’estan assabentant “per la premsa” de “tot el procés” sobre el projecte d’Eurovegas, que es podria instal·lar al Baix Llobregat. En declaracions a El Dia a la Com, l’alcalde ha remarcat que no tenen cap informació: “res de res de res”, alhora que ha lamentat que “s’està fent d’esquenes als ajuntaments, és la realitat pura i dura”.A l’espera de conèixer els detalls i adoptar una “postura formal”, Bosch s’ha mostrat en desacord amb el projecte tal com el descriuen els diaris: “jo no vull al Baix Llobregat un centre de joc, de prostitució, de màfies” i que consisteixi en “trinxar el territori”. A més, ha destacat que els municipis afectats “no tenen cap opció de frenar el projecte” en cas que no els agradi, i les mocions que es puguin aprovar són “brindis al sol”. Malgrat tot, Bosch diu que el projecte “mereix ser analitzat” pels llocs de treball que pot generar, “ni que siguin10.000”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments