El president del grup municipal del PP a Barcelona i vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha dit que l’ens supramunicipal està assumint competències del govern català “no només finançant serveis que li pertoquen a la pròpia administració catalana”, sinó també “amb un avançament de diners per tal que els ajuntaments al llarg de 2012 tinguessin una injecció de tresoreria per pagar els proveïdors”.


Fernández Díaz ha dit que “hem d’anar cap a una prestació mancomunada de serveis” entre municipis, sense que impliqui “forçosament” que algun ajuntament hagi de desaparèixer. Tot plegat per donar “més i millors serveis als veïns”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments