El president de l’Associació Catalana de Municipis i alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, ha dit en declaracions a ‘El Dia a la COM’ , de COMRàdio , que no és partidari d’eliminar municipis ja que “a dia d’avui a mi ningú m’ha demostrat que eliminant municipis es guanyen diners o es fan millor les coses”. D’altra banda, ha demanat un debat ampli sobre les competències i responsabilitats de cada nivell d’administració. En concret s’ha referit als consells comarcals dient que “un dels problemes que té és que la única gestió és la de transferència. La Generalitat li transfereix uns diners i una feina a fer i la fan amb els ajuntaments”. Buch ha valorat la tasca dels consells comarcals ja que “si ho haguéssim de fer només els ajuntaments no ens en sortiriem”, i posa com a  exemple la gestió del transport escolar, una qüestió en què el consell comarcal “ajuda molt”.
El també alcalde de Premià de Mar (CIU) ha parlat de la seva adhesió a la campanya per no pagar els peatges i diu que de moment no ha rebut cap sanció. “El conseller va dir que m’arribarà la multa i estic esperant-la”, ha dit en referència al titular d’Interior, Felip Puig.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments