Llibres, amb Ricard Ruiz

eldia - 21/06/2012

Dansa amb Dracs, el llibre de la setmana.


LLIBRES DE LA SETMANA.
‘Dansa amb dracs’, de George R.R. Martin
(Alfaguara/Gigamesh), i ‘Juego de tronos’, d’AA.VV. (Errata Naturae).-

LLIBRE D’ACTUALITAT.
‘La pell de l’aigua’, d’Isabel Olesti (Proa).-
Premi Mallorca per a l’escriptora reusenca, amb una novel·la que parla d’una dona que es perd per la Barcelona de la visita del Papa el 1982 i acaba solucionant els seus problemes sexuals de resultes d’un trauma.

CLÀSSIC D’ACTUALITAT.
‘La pared de agua’, d’AA.VV. (Olifante).-
Primera antologia de poesia bengalí mai traduïda a l’Estat, malgrat ser la cinquena llengua més parlada del món l’havíem reduït al Nobel Rabinandrath Tagore i és tot un món per descobrir: més variada, més moderna i més propera del que pensem. La poesia de la Índia és una troballa que impacta com les tempestes monzòniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments