Santi VilaL’alcalde de Figueres i diputat de CiU al Parlament de Catalunya, Santi Vila, ha reconegut en declaracions al programa El Dia de COMRàdio que “costa trobar arguments que justifiquin que en aquests moments el Grup Parlamentari de CiU recolzi els pressupostos”. Segons l’alcalde de Figueres, “els pressupostos de Rajoy són esfereïdors”.

Ja en clau local, ha assenyalat que “no hi ha cap indici [als pressupostos] que el govern central vulgui afrontar el desdoblament de la Nacional 2 com una prioritat”. I la seva reflexió ha anat més enllà: “A Espanya portem 200 anys on tot el disseny de les infraestructures es fa amb criteris i mai servint l’economia i el creixement”. Santi Vila ha explicat que el tram de la Nacional 2 al seu pas per la capital de l’Alt Empordà és molt estret i per això “en aquest tram és inqüestionable que hi ha una relació directa entre l’estat de la carretera i les morts que s’hi donen. I això no admet excuses”.

En declaracions a COMRàdio, Santi Vila no veu clar que la negociació del pacte fiscal amb Madrid arribi a bon port. “Ja estem pensant que el pròxim examen, que es diu pacte fiscal, el suspendrem”, diu Vila. “I ho dic dolgut. Després de moltes batalles per fer de la diversitat, un èxit… ara és un fracàs de tots plegats. Doncs prou. Si hem d’anar a morir aquí ho farem. Si no dóna de sí el pacte fiscal, ens haurem de remetre a la confiança de la ciutadania”, ha sentenciat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments