Ajuntament BadalonaEl regidor d’Hisenda i Recursos Interns de l’Ajuntament de Badalona, Ramon Riera, ha assegurat que la promesa de Xavier Garcia Albiol de subvencionar els llibres de text dels alumnes de Badalona segueix en peu.  Tot i així, ha reconegut que caldrà buscar vies de finançament “perquè aquests diners no val que surtin d’impostos directes”.

Sobre la ràdio i la televisió de Badalona, Riera assegura que les volen mantenir però “amb la dimensió que pugui soportar la ciutat”. “Estem sotmesos a molta pressió soial dels treballadors i sindicats per aquest tema i és injust. Lluitem per mantenir la ràdio i la televisió pública de Badalona”, diu Riera.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments