TriasL’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha admès que un possible pacte amb el PP a l’Ajuntament “és molt difícil”, tot i que diu que està “agraït” amb els populars pels seu suport als pressupostos. En aquest sentit, Trias ha assegurat que “no és veritat que estigui en una situació tan inconfortable” governant en minoria, encara que ha admès que ho replantejarà “el dia que la ciutat no funcioni bé”. L’alcalde també ha reconegut que “l’estabilitat sempre m’agrada”, però “tinc 65 anys, 4 fills i 6 néts i no vull fer el ridícul a la vida”.

Sobre la seguretat dels carrils bici arran de la mort d’una ciclista dilluns a Barcelona, l’alcalde ha dit: “Si vas a Viena, la majoria de carrils bici van en contradirecció. Ens ho hem de plantejar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments