Imagen 005 El catedràtic d’economia de la Universitat Pompeu Fabra, José García Montalvo, ha dit que “2012 serà segurament un any per oblidar en termes econòmics, com ja ho va ser el 2009”. Tot plegat per un “error gravíssim de càlcul”. Segons García Montalvo, Europa va dir a Grècia que tirés pel dret creient “que d’aquí a un o dos anys l’economia anirà millor”, obviant els “nivells d’endeutament” .

Sobre les mesures que ha d’aprovar avui el Consell de ministres, el catedràtic d’economia de la UPF assegura que “no ajudaran a recuperar l’economia a curt termini” i “el sistema financer no pot esperar al març”. Per això, pronostica que “farà falta ajuda”, tot i que “ens hem carregat la credibilitat de totes les institucions europees”. Malgrat tot, Garcia Montalvo insisteix que “no s’han de llençar missatges catastròfics”. I conclou, “n’hem sortit de pitjors”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments