Felip PuigEl conseller d’Interior Felip Puig, s’ha declarat, en declaracions al programa El Dia de COMRàdio “monàrquic convençut per interessos nacionals”. Puig diu que té “malsons quan republicà convençut em diu que hem d’abolir la monarquia espanyola i instaurar la república espanyola. Perquè aleshores el meu dilema seria escollir entre el senyor Aznar i el senyor Bono entre presidents de la República. I és llavors quan m’aixeco i demano que la monarquia aguanti fins que Catalunya sigui independent”.

En declaracions a COMRàdio, Puig ha assegurat que entén la inquietud que pot provocar entre els treballadors públics la política de retallades de la Generalitat però insisteix que es tracta de “mesures excepcionals i obligades”. Sobre la protesta conjunta d’aquesta tarda a Barcelona de tots els cossos de seguretat, el conseller diu que “puc entendre-ho però no ho comparteixo. Tots plegats ens hem d’apretar el cinturó”.

Pel què fa a la paga doble dels funcionaris, el titular d’interior que “ja no hi ha marge nio cap possibilitat de recurs”. Sí que es podria haver arribat fins els tribunals, ha reconegut el conseller, “si et fan tota la retenció al 2011 i alhora t’ajornen una part de la teva nòmina al 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments