FDEZ-TEIXIDOAntoni Fernández Teixidó, president de la Comissió d’Economia, Finances i Pressupostos del Parlament, dóna per fet que el copagament farmacèutic inclòs en els pressupostos del 2012 no serà universal.
Segons Fernández Teixidó, no tothom haurà de pagar un euro per cada recepta que li lliuri el metge i ha subratllat que això passarà “amb tota seguretat, sens dubte. No només amb el copagament, també amb el cànon de l’aigua. Tots els aturats i persones amb dificultats tindran exempcions”.

Govern Rajoy

En declaracions al programa El Dia de COMRàdio, Fernández Teixidó s’ha mostrat convençut que res no ha canviat en les relacions amb el PP malgrat el no de CiU a la investidura de Mariano Rajoy.

El diputat de CiU sí que ha reconegut que, amb l’actual majoria absoluta del PP a Madrid, no hi haurà nou pacte fiscal per Catalunya. En aquest sentit, Fernández Teixidó ha ressaltat que “La correlació de forces ara és favorable a Catalunya al Congrés de Diputats? No. Pot prosperar el pacte fiscal? No. Ho va intentar en Duran i Lleida? Sí. Va sortir bé? No. Els hem votat? Tampoc. Estem on estàvem”.

Ara bé, Fernández Teixidó creu que s’ha de mantenir una bona relació amb el govern central de Rajoy perquè “la crisi és la prioritat d’aquest país, combatre l’atur i reactivar l’economia. I això no es podrà fer sense el govern espanyol”.

Funcionaris

Pel que fa a la retenció de l’IRPF que el govern ha aplicat en la nòmina dels funcionaris tot i no haver cobrat la paga de Nadal sencera, el president de la Comissió d’Economia del Parlament ha reconegut que s’han equivocat: “ha estat un error? Sí. Ho lamentem? Sí. S’hauria d’haver produït? No”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments