J. LLobetEl vicesecretari d’organització del Partit Popular de Catalunya, Josep Llobet,  creu que s’ha de fer una  “major racionalització de l’administració pública”, a canvi de donar suport als pressupostos de la Generalitat per l’any que ve.  Segons Llobet, “encara no hem entrat a eliminar moltes de les empreses públiques i organismes autònoms. Nosaltres volem ser clars amb les coses”.  El vicesecretari d’organització del PPC també ha recordat que en política social no estem massa d’acord amb moltes de les actuacions que ha fet el govern de la Generalitat. Hi ha altres camins”.

Sobre el discurs d’investidura de Rajoy i les possibilitats de millorar el finançament de Catalunya, Josep Llobet ha dit: “estic segur que dins les seves possibilitats, Rajoy complirà la llei”. Sobre el paper del diputat català del PP, Jorge Fernández Díaz al futur govern central, el dirigent popular ha assegurat que “tindrà un càrrec segur i serà rellevant. Hi ha càrrecs colaterals importants. Nomenarà els ministres, però també  secretaris d’estat

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments