Enric MilloEl portaveu del Partit Popular de Catalunya al Parlament, Enric Millo, creu que algú hauria de dimitir a la Conselleria d’Economia, concretament a la Direcció General de Planificació Financera de la Generalitat de Catalunya, per llençar amenaces sobre els sous i les pagues dels funcionaris. En declaracions al programa El Dia de COMRàdio, Millo ha dit que “no podem dir que la gent no cobrarà per culpa d’aquests diners”, ha dit Enric Millo en referència a l’impagament dels 759 milions de la disposició addicional tercera. “El què és molt greu és que una administració, arribi finals de desembre i digui que no té diners per pagar els funcionaris”. “Llavors, a què es dedica la direcció general de planificació financera de la Generalitat de Catalunya a què es dedica llavors? No és serio, hauria de provocar la dimissió d’algú”, ha afegit el portaveu del PP al Parlament.

Encara sobre l’addicional tercera, Enric Millo creu que “el nou govern espanyol ha de seure i ser conscient que hi ha un problema damunt la taula” però insisteix que recórrer als tribunals i denunciar l’estat espanyol no és el millor camí per aconseguir els diners. “És l’única reflexió que li he fet al govern de la Generalitat: reflexioneu, rectifiqueu, i no aneu en aquest plan. Crec que és una mala manera. És un consell que li dono al govern. Si no em vol fer cas, ja s’ho farà”. El portaveu popular al Parlament reconeix que no serà fàcil resoldre aquesta situació: “si els diners estiguessin en un calaix no hi hauria cap problema…”.

En declaracions a COMRàdio, Millo ha tornat a insistir en les condicions que posa el seu partit per seure a negociar els pressupostos del 2012. Primer, ha explicat, cal estudiar el grau de compliment dels compromisos pactats l’any passat per aprovar els números i “això va a missa. Si no hi ha una valoració satisfactòria del compliment d’aquests compromisos, no estem en disposició de negociar els pressupostos del 2012”

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments