Pere NavarroL’alcalde de Terrassa i candidat a primer secretari del PSC, Pere Navarro, s’ha declarat republicà en declaracions al programa El Dia de COMRàdio. “Sóc una persona que creu que hi ha altres sistemes més representatius que la monarquia. Ha fet el seu paper durant la transició però en podríem parlar. Tinc conviccions republicanes. Els ciutadans haurien de decidir qui és la màxima autoritat del país”, ha dit Navarro.  Pere Navarro feia referència als últims moviments de fitxes de la Casa Reial a partir de la presumpta implicació del Duc de Palma, Iñaki Urdangarín, en alguns casos de corrupció.

Pere Navarro, que es postula per ser el successor de José Montilla com a primer secretari del PSC, assegura que “encara no tinc cap esquema d’executiva” però en qualsevol cas “ens podríem veure tots els candidats a la mateixa executiva. No estem tan bé com per anar expulsant persones tan valuoses com Àngel Ros, Joan Ignasi Elena o Miquel Iceta”.

En declaracions a COMRàdio, l’alcalde de Terrassa reivindica un PSC més ecologista i que superi els nomenclàtors que han marcat les dinàmiques del partit els últims anys. “He intentat durant tot aquest temps eliminar aquest nomenclàtor arcaic i passat de moda. No comprenc què vol dir el sector catalanista. Jo em sento catalanista i tota la gent del partit també”, ha dit Navarro.

A Madrid, Navarro creu que el PSC “sense grup parlamentari propi ha de ser més influent i poder votar diferent en allò que fa referència a Catalunya”. I a Catalunya, l’alcalde de Terrassa és partidari “d’anar a parlar amb el govern de la Generalitat però necessitem que faci gestos. Ens temem que comparteixen massa coses, massa filososfia (…) amb el Partit Popular”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments