Dr. ClotetEl president de la Fundació lluita contra la Sida, Bonaventura Clotet,  ha dit  al programa El Dia que la sida continua  “estigmatitzada”. “No ens enganyem, a la gent li és més còmode donar diners pel càncer de mama, pels terratrèmols o pels que passen fam”.  En aquest sentit, el doctor Clotet ha remarcat que “o hi ha una figura que ultrapassa els límits i et fan creure en una causa, o hi ha reticències”. Per això, diu que és bo que “les persones entenguin que s’ha de retornar a la societat allò que et dóna”.

Pel què fa a les retalllades en l’àmbit sanitari, el president de la Fundació Lluita contra la Sida ha dit que “la línia vermella no s’ha creuat, però estem a prop”. Segons el doctor Clotet, “no podem seguir així perquè podem desestructurar allò que era genial a nivell de qualitat de medicina i de dedicació dels metges”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments