Àngel RosL’alcalde de Lleida i aspirant a primer secretari del PSC, Àngel Ros, ha assegurat que Carme Chacón “té tota la legitimitat per aspirar a liderar el PSOE” i ha afegit que “fins i tot l’avalen els resultats, que, tot i ser dolents a Catalunya, comparativament han estat millors” respecte a d’altres comunitats autònomes. En declaracions a El Dia a la COM, Ros considera que les declaracions d’Alfonso Guerra qüestionant Chacón per pertànyer a un partit diferenciat i per la seva condició de dona “no són el més afortunat” que ha dit el dirigent del PSOE.

Pel que fa al congrés del PSC previst pels dies 16, 17 i 18 de desembre, Ros subratlla que “no es pot arribar a un congrés pactat”, perquè el partit “necessita massa debat” i, en el seu cas, assegura que “no voldria gestionar” un PSC que renunciés a tenir grup propi a Madrid. El dirigent socialista ha apuntat que “si després de fer el debat hi ha possibilitat d’unificar temes, perfecte”. L’alcalde de Lleida també ha reivindicat el “model francès” per fer primàries universals a l’hora de triar el candidat a la presidència de la Generalitat, i precisa que la persona escollida, “a partir d’aquell moment, també ha de liderar el partit”.

En referència a una possible candidatura de Montserrat Tura per liderar el PSC, Ros considera que seria “una bona competidora, que ha aportat molt al partit, i encara ha d’aportar més”. A més, recorda que el partit li deu a Tura, juntament amb Jordi Hereu, la celebració de les primàries a Barcelona, un procediment que “ara ja no qüestiona ningú”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments