Francesc BonetFrancesc Bonet, director del SEM,  justifica el tancament d’alguns CAP’s nocturns pel poc volum de feina que tenien fins ara. En declaracions a El Dia, Bonet diuque les emergències mèdiques no han notat un gran augment de trucades.

Fruit d’aquest reajust de CAP’s en horari nocturn, no activem més de 16-20 metges a Catalunya. Això fa pensar que quan es van decidir aquestes mesures, segurament responien a la baixa activitat d’aquests centres (Centres d’Atenció Primària)“, diu Bonet. “En temps de crisi, optimitzar recursos és una bona manera de fer-los rendibles. Una bona assitència inicial rebaixa força la factura sanitària i estalvia dies de baixa i reinserció laboral i social“, ha afegit el director del Servei d’Emergències Mèdiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments