Albert TomàsEl president del sindicat Metges de Catalunya, Albert Tomàs, ha assegurat que estan “més a prop de fer la vaga” que de no fer-la, en referència a l’aturada convocada per dimarts i dimecres als hospitals públics i concertats en protesta per les retallades pressupostàries. Tomàs ha subratllat que “són ells [el govern català] els qui ens han de cridar, i si no ens diuen res, farem la vaga”. El líder sindical admet que encara queda el dia d’avui per a una possible negociació in extremis, però recorda que “els terminis s’estan exhaurint”.

Tomàs reconeix que són “conscients” que la vaga “serà difícil d’entendre per als usuaris, que veuran encara més agreujada l’atenció”, i també serà “difícil de seguir pels afiliats” perquè travessen un moment de “precarietat econòmica” però reitera que el deure del sindicat és “defensar la professió i la sanitat pública”. També ha negat rotundament qualsevol coincidència intencional amb la campanya electoral: “Nosaltres no ho vinculem a les eleccions, ha estat una cosa casual”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments