mascotesEl veterinari i etòleg Ricard Adán respon les preguntes més freqüents dels amos d’animals domèstics a les portes de l’Expo Mascotes que se celebra aquest cap de setmana a Fira de Barcelona.

1 comentari Parlem de mascotes amb el veterinari Ricard Adán”

  1. Montserrat Civantos Llaveria escrigué:

    Tinc un Yorkshire Terrier de 8 anys , li v sortir un bulto al costat del ano i el van castrar em van dir que era de tipus hormonal que no es desfaria per“o no li creixeria mes , ara un mes i mig mes tard veien que el bulto semblaba mes gros i que te molta dificultat per defecar el vaig portar de nou i li han diagnosticat una hernia perineal unilateral i divendres l’operen estic molt nerviosa pero m’han dit que es el millor a pesar de no asegurar al 100% que no se li reprodueixi , sempre escolto la seva seccio a RAC 1 i voldria que em dones el seu pare i si estic fent el correcte per la seva qualitat de vida

    moltes gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments