Ramon ParésLa Generalitat explicarà en els pròxims mesos el projecte d’ampliació de la futura presó de la Zona Franca de Barcelona. Així ho ha anunciat a COMRàdio el director general de Serveis Penitenciaris,  Ramon Parés, que ha remarcat que el centre projectat per l’anterior govern és petit.

Parés ha dit que el sistema penitenciari és sostenible amb la construcció de dos nous centres previstos i sempre que una part dels reclusos estrangers tornin als seus països d’origen acollint-se a un pla que ha posat en marxa la Generaltiat.

Pel què fa a noves presons, Parés ha assegurat que el nou CP Les Basses de Figueres entrarà en funcionament a principis del 2012 i les obres del CP Mas d’Enric del Catllar, a Tarragona, també estan a punt d’acabar. Amb aquestes dues noves presons funcionant,  sentencia Parés, “està garantida la capacitat del sistema penitenciari català”.

5 comentaris Serveis Penitenciaris insisteix que el projecte de presó de Zona Franca és petit per culminar el tancament de la Model”