Jorge Fernández DíazEl cap de llista per Barcelona del PP a les generals, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat en declaracions al programa El Dia de COMRàdio que el Partit Popular de Catalunya “per responsabilitat i pel bé del país hem assumit el cos de facilitat l’aprovació dels pressupostos i estem en disposició de tornar-ho a fer si fos necessari”. Fernández Díaz recorda que és “el PP de Catalunya qui garanteix la governabilitat de Catalunya” perquè amb la seva abstenció en la tramitació dels comptes del 2010 “vam evitar que el senyor Artur Mas hagués de convocar noves eleccions”.

En declaracions a COMRàdio, Jorge Fernández Díaz ha reconegut que, quan el van apartar de la direcció del PPC l’any 1990, “es considerava que jo al front del partit estava fent una política massa catalanista i que es tractava de fer una política més agressiva”. El candidat del PP per Barcelona a les generals ha assegurat que ho respecta i ha avisat “però sóc com sóc, i no penso canviar”.

Jorge Fernández Díaz també s’ha mostrat convençut que, si Mariano Rajoy governa Espanya, “apostarà pel corredor mediterrani perquè és apostar pel futur del país. Seria un fracàs col·lectiu que no es guanyés aquesta batalla”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments