Alícia Sánchez-CamachoLa presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, s’ha mostrat convençuda en declaracions al programa El Dia de COMRàdio que aquest divendres se signarà oficialment el pacte entre PP i CiU que permetrà el govern català tirar endavant els pressupostos per aquest any. És més, diu Camacho que “de les negociacions que jo porto al davant, ho podríem haver fet dies enrere. Ho farem probablement aquest divendres. Ja estarà tancat perquè el gran nombre de reunions que hem tingut amb el departament d’economia i entre ambdues formacions ens donen que aquest divendres ja estarà presentat aquest acord”.

Alícia Sánchez Camacho no està d’acord doncs amb les paraules expressades ahir pel portaveu del govern, Francesc Homs, qui assegurava que les negociacions estan madures però no tant com per anunciar un acord aquesta mateixa setmana. “No coincideixo, ni la realitat tampoc ho farà, amb les paraules del senyor Homs”, diu Sánchez Camacho.

“No ens agraden aquests pressupostos. L’impacte de les retallades s’està produint en la qualitat de la sanitat, l’educació i les nostres polítiques socials. Estem rectificant aquests pressupostos, intentant que l’impacte vagi a parar a la retallada a les empreses públiques i supèrflues i intentant aconseguir més recursos per la sanitat”, ha assegurat la presidenta del Partit  Popular de Catalunya.

En declaracions a COMRàdio, Sánchez Camacho també ha reconegut que veu molt difícil que la llei òmnibus s’aprovi abans del mes d’agost. “Hi posarem de la nostra part però serà complicat. Ha de passar el tràmit de compareixences i debat. Jo el que no voldria és que CiU intenti restar al Parlament de Catalunya el debat tan important que suposa modificar més de 70 lleis del nostre ordenament jurídic”, avisa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments