imagesEl seu Director Mèdic, Ignasi Jürgens, i el seu cap d´investigació, Alfonso Anton, parlen sobre la salut dels nostres ulls aprofitant que l´Institut Català de la Retina celebra el seu 25è aniversari.  Tots dos estan convençuts que les cel.lules mare ofereixen un futur molt esperançador per a la cura de lesions oculars irreversibles o complexes.

2 comentaris Les ulleres són per ara l’única solució per la vista cansada o pels problemes de visió a distàncies diferents: ho diu l’Institut Català de la Retina”

 1. Jaimegrande escrigué:

  Gràcies per compartir aquest article.

  Un bon centre oftalmològic a Barcelona per tractar qualsevol enfermetat ocular és, sens dubte, el Área Oftalmológica Avanzada de Barcelona, allà em vaig curar els problemes d’ull sec que tenía gràcies a la gran experiencia del Dr. Vergès. Ho recomano a qualsevol que pateixi el mateix que per desgràcia vaig patir jo.

  Salutacions

 2. Gràcies per compartir aquest article.

  Un bon centre oftalmològic a Barcelona per tractar qualsevol enfermetat ocular és, sens dubte, el Área Oftalmológica Avanzada de Barcelona, allà em vaig curar els problemes d’ull sec que tenía gràcies a la gran experiencia del Dr. Vergès. Ho recomano a qualsevol que pateixi el mateix que per desgràcia vaig patir jo.

  Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

  Etiquetes

  Recent Comments