Marina GeliLa diputada del PSC al Parlament de Catalunya, Marina Geli, ha assegurat en declaracions al programa El Dia de COMRàdio, que està preocupada pel sistema de Salut Pública català. I és que segons l’ex consellera de Salut “és curiós perquè en aquest pressupost fan tot el contrari al què recomanen les institucions internacionals, què és en moments de crisi fer créixer l’atenció primària. I en canvi la fan decréixer! Perd pes en un moment que hauria de continuar augmentant”.

Retallar un 10% aquest any el departament de Salut vol dir perdre equitat. La línia vermella està entre un 4 i un 5%”, ha dit Geli. L’ex titular de Salut lamenta que ara mateix “falta lideratge en salut comunitària”. Marina Geli també celebra que el govern català hagi ajornat la desgravació de les mútues privades. “Estic a favor de l’assegurament privat voluntari sempre que es garanteixi l’assegurament públic universal. Però aquí s’està fent un discurs de canvi de model: que el sistema públic no és eficient, això és mentida. Els sistemes més eficients del món, més barats del món, són els que el pes del sector públic és més important”, ha sentenciat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments