bustosEl president de la Federació de Municipis de Catalunya, Manel Bustos, es mostra obertament partidari que Xavier Garcia-Albiol (PP) sigui el proper alcalde de Badalona. “A Badalona crec que s’ha de respectat el què ha votat la població”, diu Bustos, qui tot seguit matisa: “ara, si ell no pot configurar una majoria de govern estable, és quan han d’entrar les majories estables de govern. Però en aquell moment, no abans. Ho sento molt, sé que em surto de la foto oficial… però és que si no al final la gent no entén res”.

En una entrevista el programa El Dia de COMRàdio, el també alcalde de Sabadell en funcions creu que “és raonable que altres forces polítiques estiguin configurant una alternativa al PP de Badalona. Però no per què hagi guanyat, sinó pel discurs que l’ha fet guanyar. És molt diferent”.

Pel què fa a la successió de José Luís Rodríguez Zapatero al PSOE, Manel Bustos reconeix sense embuts que “si Carme Chacón s’hagués presentat, li hagués donat suport en les primàries. Això no significa que devaluï la candidatura de Rubalcaba. És una persona amb una vàlua extraordinària”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments