felip puigEl conseller d’Interior, Felip Puig, ha assegurat que analitzarà “si hi ha hagut algun ús indegut i excessiu de la força en algun moment” de la càrrega policial de divendres a la Plaça de Catalunya de Barcelona, i ha dit que “entén” les crítiques, però s’ha refermat que l’operació “era necessària” ja que “va garantir que reduíssim el risc” durant la nit de celebració per la victòria del Barça a la final de la Champions.

Puig assegura que s’haurà d’”estudiar amb esperit crític si ha fallat alguna cosa o si hi ha algun element de l’operatiu que cal revisar” i ha dit que “avui per avui” posa la mà al foc per les actuacions personals de tots els agents que van participar a la càrrega. Segons el titular d’Interior, “la policia no anava a desallotjar ni a agredir, sinó que anava amb la instrucció clara d’eliminar risc i també per donar compliment a una ordenança de civisme”.

El responsable de la policia ha denunciat “voluntat de distorsió que acaba generant una opinió generalitzada”, i, en aquest sentit, ha titllat de “fals” el rumor segons el qual a una persona se li va rebentar un pulmó i la melsa, així com diverses imatges “trucades”. Puig també ha precisat que el jove hospitalitzat per una luxació al colze “va caure del sostre d’una caseta dels lavabos, no pas per cap intervenció policial”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments