Xavier Garcia AlbiolL’alcaldable del PP a Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha defensat en una entrevista al programa El Dia de COMRàdio les seves polèmiques tesis sobre la immigració que l’han catapultat a la victòria en les eleccions municipals de diumenge. “A Badalona tenim problemes amb la immigració irregular? Sí. Tenim problemes amb els gitanos romanesos? També. I jo no els vull vivint a Badalona”, ha dit.

Reconeix que no té competències per expulsar ningú del país, però que “puc fer les condicions aquedades perquè aquesta gent que fa la vida impossible als veïns acabin marxant”. Preguntat per on aniran aquests immigrants, ha contestat: “jo em presento per Badalona i per tant em preocupo pel que passi a Badalona”.

En declaracions a COMRàdio, Xavier Garcia Albiol es desmarca del discurs de Plataforma per Catalunya  i sentencia que ell no és xenòfob perquè “no assenyalo ningú pel fet de ser estranger o diferent. Jo assenyalo aquells que no es comporten i que han vingut a aprofitar-se. No són tots, però els gitanos romanesos a Badalona són el 0.,3% de la població i són els responsables del 25% de les detencions”.

Sobre si finalment podrà ser alcalde, com a força més votada, o si la resta de partits s’aliaran per apartar-lo, Garcia Albiol està convençut que “CiU sabrà llegir els resultats, quina ha estat la voluntat dels veïns de Badalona i estaran per la idea de que hi hagi un govern estable respectant la voluntat majoritària”. Però carrega contra el PSC: “El PSC, amb tal de no perdre el poder a Badalona després de 32 anys, serà capaç de tot perquè se’ls desmunta un entramat. Per seguir instal·lats al poder, el que calgui”, ha reblat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments