José ZaragozaEl Secretari d’Organització del PSC, José Zaragoza, manté que el govern d’Artur Mas només està aplaçant les retallades en Sanitat i Eduació per la proximitat electoral. “Com que hi ha eleccions i podem tenir mal resultat ho aplacem. Però no eren tan necessàries?”, es pregunta Zaragoza, “no eren retallades que estaven tan pensades i reflexionades, que només entrar ens van dir que no els quedava més remei que retallar un 10% en Educació i Sanitat perquè no tenien més remei? Què passa, que estan improvisant? Estant enganyant la gent, com sempre”.

En una entrevista al programa El Dia de COMRàdio, Zaragoza manté que CiU “enmig d’aquesta situació de crisi aprofita per fer ideologia”. Però segons el secretari d’Organització dels socialistes catalans “és normal perquè per aquest govern, la reducció de la sanitat pública forma part de la seva naturalesa”.

José Zaragoza ha volgut posar un exemple: “és evident que les polítiques d’impuls de creixement en educació, com la sisena hora, les vam posar nosaltres. I el primer que ha fet Convergència i Unió ha sigut eliminar-les. I no per les retallades, ja ho a dir la senyora irene Rigau, sinó per convicció ideològica”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments