Gorka KnörrL’exsecretari general d’Eusko Alkartasuna (EA), Gorka Knörr, ha qualificat de “vergonyós”i “gravíssim” el fet que el Tribunal Suprem hagi anul·lat les llistes de Bildu i considera demostrat que “tenim el sistema judicial espanyol intacte després de la dictadura”. A més, considera que les formacions impugnades, també en el cas de Sortu, són “partits democràtics que no han tingut mai les mans tacades de sang, com altres, per exemple amb els GAL”, en referència a la guerra bruta contra el terrorisme durant els governs de Felipe González.

En declaracions a El Dia a la COM, Knörr ha assegurat que aquestes decisions formen part d’un “pla polític absolutament establert” perquè el PP i el PSOE “dominin les institucions” basques, ja que “és un tema d’Estat”. Segons l’exdirigent basc, “fins ara tenien l’excusa d’ETA” i ara, “que no han plegat del tot” i s’ha preguntat “què més volen” per legalitzar aquestes formacions de l’esquerra abertzale.

L’exsecretari d’EA ha afegit que ara el Tribunal Constitucional “té l’ocasió històrica de posar les coses al seu lloc” i augura que dijous “podem tenir alguna sorpresa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments