Alícia Sánchez-CamachoLa presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, aposta per suprimir empreses públiques del govern i assenyala directament l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i l’Agència d’Aigües Ter-Llobregat (ATLL). “Empreses com l’ACA o l’Agència d’Aigües (Ter) Llobregat,  amb dèficit importants aproximats de més de MIL milions… els catalans no tenim perquè pagar amb els nostres impostos els dèficits d’empreses públiques mal gestionades”, diu Sánchez Camacho en declaracions al programa El Dia de COMRàdio.

Reduir i fusionar el nombre d’empreses públiques és pel PPC un dels aspectes que haurien d’estar inclosos en el nou pressupost del govern. “Jo no tinc cap interès ni voluntat de signar uns pressupostos perjudicials per la ciutadania i que no ens treguin de la crisi”, diu la líder del PP cartalà. “Jo sí podré donar suport a uns pressupostos que redueixin despesa corrent,  que redueixin empreses públiques catalanes deficitàries, amb alternatives per no retallar la sanitat i tancar quiròfans i augmentar llistes d’espera… Però el govern de la Generalitat sembla que no va per aquesta línia”, ha afegit.

Sobre la necessitat de rebaixar o no els impostos actuals, Alícia Sánchez Camacho insisteix que “ja hem dit que volem deixar els impostos  a la situació que va pujar el Montilla, com les rendes altes de l’IRPF, l’impost de vehicles o el d’actes jurídics documents”. Però no té clar encara quines són les veritables intencions del govern en aquest sentit: “com que CiU diu un dia una cosa i després una altra, doncs no sabem què faran”. “És un govern de contradiccions, amb contradiccions respecte el seu programa electoral(…) hi això està generant molta desconfiança a Catalunya cap a aquest nou govern”, ha etzibat Sánchez-Camacho.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments